tirsdag 17. juni 2008

Tonje og Fay

Fay sitter å ler av alt hun selv sier, og Tonje sitter med en fot på bordet, spiser popcorn å klør seg hodet og ser seg i rundt(Leiligheta er vel så stor at hun ikke en gang har fått med seg hvordan det ser her, til tross for at hun faktisk tilbringer alle sine dager og netter her!!)
Fay snakker så mye tull og ler enda høyere for hver gang, så Tonje for ikke med seg en ting!!

Fay: "Vil du kutte strupen min?"
Tonje: "Hva sa du om strupen din?!"
Fay leeeer og ler og ler!!!!

Hører noe trasking borti hjørnet her, og drikking av litt vann.. *glugg glugg*
Tonje ser på meg å sier " Sett du å skriv alt æ jær no?" Fay svarer ikke.. Tonje skur på Tv`en!! Tonje lurer på om det går ant å flytte på anntenna, men hun er redd for at det blir helt borte da! Snakk om hvem som er helt borte!! Tonje går bort til anntenna.. tvn blir bare værre!! Hahhhaha!! Hun finner til slutt ut at hun skal "bærre lættn stå" så hun går bort til plassen sin i sofaen igjen, og tar opp popcornet igjen! Hun følger også med på pcn med gjevne mellomrom.

Når jeg ser på tven så ler jeg litt å tenker at den ble iallfall ikke noe bedre etter Tonje var borti anntenna!! Hun såg det faktisk selv også til slutt å sier "faen, skjer jo itj tvn længer jo" Ikke det at tvn er borte, men hva forventer man vel av Tonje? hahhaha!!:p Neida;)
Tonje er også flink til å kunne reklamer, for plutselig kommer det "får å gi deg det du trenger" borti hjørnet her!!! Tonje er flink.. nå er popcornet tomt!!

So long suckers!!

6 kommentarer:

Unknown sa...

Hahahahhah, æ dør!!!!!!
tuppsjur :P

FayNatalie sa...

må itj dø før du ha kutta strupen min da:D

Unknown sa...

Neida, det ska vel gå bra det :D

FayNatalie sa...

NEI! HADE.

Anonym sa...

haha, søtt

FayNatalie sa...

Søtt som få :D Hihiih :D