tirsdag 29. juli 2008

NYTT

Som dere ser prøver jeg meg på ny header! Jeg er lei av rosa, jeg er lei av sommerfarger! Ikke ta meg seriøst når jeg sier sommerfarger.. Jeg ELSKER sommeren.. Men, fargene på bloggen ble litt for mye for en svart-hvit-jente som meg;)
Som sagt så bare prøver jeg ut forskjellige varianter. Så det kan hende det er skifta til nytt for hver gang du er innom :) Bare det jeg ville informere om :) Ha en strålende god natt!:)

"Ikke ta meg seriøst, jo seriøst, ta meg"

5 kommentarer:

Unknown sa...

Heia, no e æ tebake å kommentere for fullt!! :D

Anonym sa...

Herregud. Hva faen var vits med å skrive i bloggen min hvor "tynn faen" jeg er? Slutt å se på blogger som min om du bare har dritt å komme med. Lider av en sykdom. Og er slett ikke tynn. Så hold deg til dine saker!

Kommentarer du gir gjør bare ting verre..

FayNatalie sa...

Tonje : Jipppiiii :D:D

Nanna: Jeg skriver det fordi jeg synes det er teit og skrive slike ting. greit, du er syk. Men det virker mer som oppmerksomhet når man skriver "å herreguud, jeg er 12 kilo, jeg er feit, måå slanke meg, må spise ei eple å kaste den opp" du skriver ikke dette ordrett, men jeg synes bare det er litt i værste laget. Hva med å skafe deg hjelp når det har komet så langt?! Hva med vennene dine som er helt vanlige, (altså, i vekt og slikt) Synes du dem er feit da`? Eller er det bare noe du ser på deg selv?!

Anonym sa...

Hei Fay, du må linke til min blogg da!

www.sissellarsen.com

Klem fra Sissel

FayNatalie sa...

Ah, har du også blogg :D da skal jeg selvfølgelig gjøre det :D:D
klem tilbake :)